Érdekes, fillérekből leforgatott spanyol független film forgalmazását kezdi meg az USA-ban az IFC Films. Az előzetest megnézve nem is tudom mit írhatnék... érdekes... Kicsit mintha túljátszanák a színészek, de azért jó lenne valahogy letöl... khm! megszerezni. Mert gondolom esély sincs rá, hogy hazánkban is forgalmazzák vagy vetítsék. Az vicces, hogy a forgalmazók persze "a [Rec] alkotóitól" szöveggel próbálják eladni, de annyi köze van hozzá, mint mondjuk a Torrente-trilógiához: hogy spanyol:)

A történet szerint Emma egy átlagos, lázadó korszakát élő kamaszlány, aki amint betölti 15. életévét, egyre ijesztőbb görcsrohamok kezdenek törni rá. A szülei eleinte meg vannak győződve, hogy orvosi, vagy pszichés gondjai vannak a lányuknak, de miután semmi rendellenességet nem találnak az orvosok, más gyógymód után néznek, még ha nem is nagyon hisznek az ördögűzésben. Ám megdöbbenve tapasztalják a lányukban lakozó gonosz felszínre törését...

 

Bemutató: pontos dátumok még nincsenek, egyenlőre inkább filmes fesztiválokra szánják.


Csak a horrorokhoz szokott, erősebb idegzetűek, indítsák el a videót!

 

Szerző: fenyo86

Szólj hozzá!

Címkék: horror

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyo86.blog.hu/api/trackback/id/tr922568722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása