Larry Crowne - előzetes

2011.03.16. 23:07

Tom Hanks írta, rendezte és ő is játssza el a főszerepet a Larry Crowne című könnyedebb hangvételűnek tűnő drámában, melynek ma jött ki az első előzetese. A film címszereplője, miután elveszti a munkáját, vissza megy tanulni egy iskolába, ahol Julia Roberts lesz a tanára. De feltűnik még a filmben a forgatókönyv másik írója, Nia Vardalos (Bazi nagy görög lagzi, Görögbe fogadva), illetve a Házi háború Kenny-je, Rami Malek és a nem is oly rég A karate kölyök édesanyját alakító Taraji P. Henson.

A bemutatót nyár közepére tűzték, nem hiszem, hogy lenne esélye a filmnek a blockbuster időszakban, pláne azokban a hetekben, amikor a Másnaposok 2-t, az X-men: First Class-t vagy a Kung Fu Panda 2-t mutatják be...

 

Bemutató: 2011.07.01.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyo86.blog.hu/api/trackback/id/tr572745915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása