Sarah Jessica "egy szerep az életem" Parker és Hugh Grant legújabb filmje csapnivalóra sikerült.  Bár a rendező Marc Lawrenc  eddig sem volt egy J.J. Abrams, korábbi filmjei (Zene és szöveg, Beépített szépség, Két hét múlva örökké) a romkom műfaján belül viszonylag nézhetőnek számítottak.

Adott egy válófélben lévő New York-i milliomos, sznob pár, akik egy gyilkosság szemtanúiként tanúvédelmi programba csöppennek és pörgős nagyvárosi életükből egy eldugott kanadai farmra kerülnek.

A történetet olvasva úgy gondoltam, találó a szereposztás, az elkényeztett pár beilleszkedése a falusi életbe pedig jó alapot szolgáltatott egy vígjátékhoz. Tévedtem. Sarah Jessica Parkernek már nagyon unalmas ez az finnyáskodó, hisztis plázacica szerep, Hugh Granttől pedig ezerszer láthattuk már hogy bénázik egy sort, majd megvillantja megnyerő fogpasztareklámba illő mosolyát. Lassan 50 éves és még mindig nem tud felmutatni egy komolyabb szerepet sem. Ha így folytatja, akkor nem a filmproducerek, hanem csak 15 éves gimislányok fognak érte rajongani. Sarah Jessica Parker sem olyan szemrevaló már, mint ahogy a Sex and The City-ben láthattuk, hiába is sminkelték agyon. Mary Steenburgen viszont sziporkázik, pedig csak egy mellékszereplő (ő építi be a közösségbe a párt). Ha ő nem vinné a hátán a filmet, tuti bukta lenne. Jah, bocs. Az is lett. Az 58 millió dollárból készült "remekmű" ugyanis csupán 48 millió dollár bevételt hozott (hazájában csupán 30-at). Az egyetlen indokom a megnézése mellett az, hogy szívmelengető érzés látni Técsy Sándort ilyen nagy sztrárok között a vásznon.

Pontozáson 2\10,

ami kb. megfelel a filmben található összes poén számával is.

Cast:

Técsy Sándor (Burn after reading, '68, Mac, We Are New York)

Mary Steenburgen (Vissza a jövőbe 3., Nász-ajánlat, Philadelphia, Noé bárkája)

Elisabeth Moss (Reklámőrültek, Ghost Whisperer, Invasion)

Sarah Jessica Parker(Sex and the City, Anyám nyakán, Elvált nők klubja)

Hugh Grant(Sztárom a párom, Igazából szerelem, Bridget Jones naplója)

 Trailer:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyo86.blog.hu/api/trackback/id/tr1001724526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása