Te jó ég! Az egyik leggyengébb film idén a mozikban. Így hirtelen még a The Spy Next Door-tól is vészesebbnek tűnt. Kizárt, hogy legyen olyan alacsony életkorú célközönség, amely nem érezné cikinek a filmben található gagyi poénokat. Pedig anno nem kis színész volt Brandon Fraser (Ütközések, Múmia, Kőbunkó, A bájkeverő, Tintaszív) és a 80-as évek szexideáljának, Brooke Shields-nek (Kék lagúna, Rúzs és New York, Szabadnak születtek) sem tudom, mi járhatott a fejében, mikor aláírta a szerződését erre a borzalmas filmre. Az egy dolog, hogy előbbi Val Kilmer-hez hasonlóan elég nagy túlsúlyra tett szert, cseppet sem féltve ezzel a karrierjét, mégsem értem, hogy adhatta ehhez a minősíthetetlen másfélórás mozgóképhez (filmnek nem nevezném) a nevét. A Furry Vengeance premierje óta persze megy a média oltása, hogy csak a karakter miatt hízott el, mert hogy így viccesebben fest a vásznon. Na persze! Azért ez nem egy Bridget Jones szintű szerep:) De mindegy is. Valamiről írniuk kell az újságoknak, mert a filmről biztosan nem fognak. Én sem pazarolnám tovább rá a karaktereket. Pontozásom: 1\10   

 

Hazai bemutató: 2010. június 24.

 

Óriási bukta lett a film a Summit Entertainment-nek, hiszen vissza sem termelte a büdzséjét: 35 millió dollárból forgatták és csak 32 millió dollárt hozott. Na sajnálni azért nem kell a filmstúdiót, bőven behozzák a hiányt majd a The Twilight Saga: Eclipse-al.

 

Néhány vörösszőnyeges fotó a los angeles-i premierről:


A bejegyzés trackback címe:

https://fenyo86.blog.hu/api/trackback/id/tr392244420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása