Gnomeo and Juliet (Gnómeó és Júlia): Nem vártam sokat ettől a kis költségvetésű animációtól, a Touchstone-nak amúgy sincsen nagy tapasztalata a rajzfilmek terén. Túl rózsaszín az egész, a karakterek cseppet sem szerethetőek (a flamingót és a gombát leszámítva), humort pedig szinte alig kapunk. 3\10.

 
 

True Grit (A félszemű): A 3. évezred eddigi legjobb westernét alkották meg a Coen bratyók. Annyira aprólékosan kidolgozott párbeszédeket kapunk, hogy pillanatok alatt a vadnyugaton érezzük magunkat. Jeff Bridges brillírozik az ilyen morcos, öregember szerepekben, ha tavaly nem kapott volna Oscar-t, akkor megkapta volna idén. De sokkal megdöbbentőbb Hailee Steinfeld parádés alakítása, az állam leesett. 10\10.

 
 
 

The Fighter (A harcos): az év eddigi legnagyobb csalódása számomra. A poszteren az állt, hogy a legjobb ökölvívós film a Rocky óta. Könnyelmű kijelentés volt ez a Paramount Pictures-től. Bár a bunyók tényleg remekül megkoreografáltak, én túl rövidnek találam őket. De a legnagyobb gondom a karakterek ábrázolásával volt. A család női tagjait mintha a Jerry Springer show-ból szedték volna össze, nekem sosem jöttek be az ilyen "hajtépős-cirkuszolós" szerepek. Én úgy gondolom, Christian Bale-nek is kár volt ennyire átszellemülnie Dicky Eklund megformálásáért, mert egyáltalán nem mutatja be a film, hogyan küzd a drogfüggőségével. Csak annyit látunk, hogy néha kiugrik az ablakon, nehogy betépve lássa az anyja. Amy Adams viszont kimondottan tetszett, talán az volt a legérdekesebb a filmben, hogyan segít kitörni a bokszolónak a működésképtelen családja karmai közül. 4\10.

 

The Dilemma (A dilemma): Rég láttam ennyi pénzből (70 millió dollár!!!) ilyen lapos filmet összehozni. Eleve hiteltelen Kevin James egy fejlesztőmérnök szerepében, pláne a hős szerelmes Channig Tatum, Vince Vaughn mindent túlbonyolítós karaktere pedig 3-4 filmmel ezelőtt kifáradt már, seperc alatt ellopja róluk a figyelmet Winona Ryder és Jennifer Connelly. De a legnagyobb gond szerintem, hogy az alkotók sem tudták eldönteni, drámát vagy vígjátékot írjanak és így igazából egyik sem jött össze. 3\10

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyo86.blog.hu/api/trackback/id/tr362682022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása