Bevallom őszintén, legutóbbi pocsék filmjeiket látva én már teljesen lemondtam Jennifer Aniston-ról és Adam Sandler-ről, legújabb vígjátékukban, a Just Go with It-ben azonban "miss ex-Jóbarátok" újra bebizonyítja, hogy bizony tud ő játszani, ha értelmes szerepet kap, míg Sandler karriere legszerethetőbb karakterét hozza.

Pedig nem kis feladat előtt álltak, hisz a Walter Matthau-Ingrid Bergman-Goldie Hawn mesterhármas által sikerre vitte Kaktusz virága című 1969-es, a televíziók által még ma is előszeretettel játszott komédia remake-jét kellett újra vászonra vinniük. De azt kell, hogy mondjam, magam is meglepődtem, mennyire jól megoldoták a feladatot. Remekül működik Aniston és Sandler között a kémia, de az is különösen nagy öröm volt számomra, hogy hosszú idő után újra egy vicces szerepben láthattam Nicole Kidman-t, aki üde színfoltja a filmnek. De nem mehetek el a gyerekekszínészek bravúros alakítása mellett sem. Bialee Madison tehetségére már a Brothers című drámában felfigyelem, most már biztos vagyok benne, hogy a jövő egyik legnagyobb színésznője lesz.

A történet szerint Danny (Adam Sandler) úgy csajozik, hogy azt mondja magáról, nős, így nem kell magyarázkodnia, ha másnap reggel szó nélkül lelép. Ám mikor egy olyan lánnyal (Brooklyn Decker) ismerkedik meg, aki mellett szívesen meg is maradna, nem tehet mást, mint felkéri barátját (Jennifer Aniston), hogy tegyen úgy, mint ha ő lenne a neje, akitől épp válni akar. Az apró füllentésekből persze még nagyobb hazugságok lesznek, végül odáig fajul a dolog, hogy Danny-nek már egy komplett ál-családot kell összeszednie, hogy bizonyítsa lelkiismeretes szerelme előtt, hogy már az ó megjelenése előtt is  menthetetlen volt a házassága.

A film gyengéje talán csak a fordulatoktól abszolút mentes forgatókönyv, a túl hosszú játékidő (2 óra) alatt bizony elfárad a néző, pláne ha előre tudja a film végét, de még így is egy kedves kis könnyed romantikus vígjátékot kapunk, amely műfaján belül simán megért számomra egy 5\10-et.

Hazai premier: 2011.03.10.

 

 A los angeles-i premier fotói:






 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyo86.blog.hu/api/trackback/id/tr532726326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása