Priest (Pap) - előzetes

2011.01.11. 15:18


A Legion (Légió) rendezőjének új, hasonló stílusúnak ígérkező filmje egy alternatív világban játszódik, ahol a vámpírok és az emberek évszázadok óta ritkítják egymást. Mikor a címszereplő unokahúgát (Phil Collins lánya alakítja: Lily Collins - The Blind Side) elrabolják az élőhalottak, a szerzetes (Paul Bettany - Légió, Az ifjú Viktória királynő, Az utazó, Egy csodálatos elme,) elhagyja a falakkal körülvett várost és vámpírvadászatba kezd. Útitársa is akad a lány barátja (Cam Gigandet - Pandorum, The Roommate, Easy A, Twilight, The Unborn) és egy papnő (Maggie Q - Dia Hard 4, Mission Impossible 3) személyében.

Május közepén mutatják be a filmet, úgy néz ki, világpremier lesz nálunk. Bár már 2010-ben elkészült, a 3D-re konvertálás miatt elhúzódtak picit a munkálatok. Éredekesség, hogy először Gerard Butler neve merült fel a főszerepre, aztán maradt a rendező a Legion-ban már bevált Bettany-nál.

 

Hazai premier: 2011.05.13. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyo86.blog.hu/api/trackback/id/tr572644558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása