Mint ahogy várható volt, a számomra pozitív meglepetést okozó, egészen nézhető romantikus komédia tarolt a héten a kasszáknál, szinte dupla annyian voltak kíváncsiak Natalie Portman és Ashton Kutcher cívódására, mint a második helyezett Gulliver's Travels-re. A Rómeó és Júlia történetét feldolgozó animációs filmet 45 kópiával vetítették, amely még így is alig előzte meg a csupán 8 helyen pörgetett The King's Speech-et.

  1, No Strings attached (Csak szexre kellesz)
  2, 
Gulliver's Travels (Gulliver utazásai)
  3,
Gnomeo and Juliiet (Gnómeó és Júlia)
  4, 
The King's Speech (A király beszéde)
  5, The Dilemma (A dilemma)
  6, 
The Next Three Days (A következő három nap)
  7, London Boulevard
  8, 
Tangled (Aranyhaj és a nagy gubanc)
  9, 
Season of the Witch (Boszorkányvadászat)
10, 
Üvegtigris 3.
 

A héten most már jön az Oscar esélyes Black Swan és True Grit bemutatója, de a popcornmozit kedvelők a Gagyi Mami harmadik részében és az I am Number four fantasy-ben is megtalálhatják a nekik valót. Mostanra csúszott az egy egész seregnyi b-kategóriás sztárt felvonultató New York, I Love You premierje is. Az artmozik Elek Judit Visszatérés - Retrace című magyar-román kooperációval várják a nagyrdeműt.

Úgy néz ki a tengerentúl a fantasy-k és thrillerek hetét tartják, ott is az I am Number Four a heti premier, illetve a Liam Neeson-os Unknown és a Vanishing on 7th Street.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyo86.blog.hu/api/trackback/id/tr182701108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása