Doug MacRay (Ben Affleck) Boston legsötétebb negyedében, Charlestownban lakik, ahol mindennaposak az emberrablások, autólopások és az erőszakos cselekmények. A férfi és csapata nem retten el semmitől, bátran előkapják fegyvereiket, ha szükségük van egy kis pénzre. Ahhoz is elég tapasztaltak már a balhék terén, hogy mindig kijátszák a rendőrséget, ám a bandavezér jól tudja, a szerencse nem tart örökké. Így kieszel egy nagyszabású bankrablást, mely sikeres véghezvitelével elég pénzt kaszálhatnak, hogy örökre elhúzzanak Bostonból. Ezúttal azonban nem úgy sikerül a dolog, ahogy eltervezték...

Nem csak a film forgatókönyvét írta Ben Affleck, ő is rendezte és még a főszerepet is eljátssza. De ne gondoljuk hogy ez túl sok feladatot jelenthet neki, hisz emlékezzünk csak a Good Will Hunting-ra. (Oscar- és Golden Globe-díj)

De szerepelnek még nagy nevek mellette, láthatjuk az idén Oscarra jelölt Jeremy Rennert (A bombák földjén, 28 héttel később, SWAT),  és az Oscar-díjas Chris Coopert (Amerikai szépség, Remember Me, Bőrnyakúak, A Bourne-rejtély, Adaptáció, Én és én meg az Irén, A hazafi), de Rebecca Hall (A tökéletes trükk, Vicky Cristina Barcelona, Frost\Nixon)  is sokaknak ismerős lehet.

De a fő húzónév számomra a Pletykafészek, a Felvéve és a Négyen egy gatyában eyecandy-je, Blake Lively.

Pete Postlethwaite arca ismerős még nagyon a stáblistáról, de egyszerűen nem jövök rá, hogy honnan. Még a szinkronhangja is előttem van... MEGVAN!!! Vagy egy hónapja ment az tvben A szerelem gyűrűje, illetve a Solomon Kane-ben is most láttam néhány hete. Na őrá is kíváncsi vagyok, milyen karaktert alakít Affleck így elsőre is izgalmasnak tűnő filmjében.

 

Hazai premier: 2010.10.21. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyo86.blog.hu/api/trackback/id/tr762320875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása