A heti két bemutató, a Gulliver's Travels és a The King's Speech szerezte meg az első két helyet a nézettségi listán, Luc Besson akciófilmje, a From Paris with Love a hetedik helyen nyitott. A dadogós VI. György-ről szóló, az Oscar díjra leginkább esélyes dráma annak ellenére jutott fel a dobogóra, hogy csak 8 helyen vetítették, míg a Jack Black főszereplső fantasy-t 39 kópiával pörgették.

1, Gulliver's Travels (Gulliver utazásai)
2, 
The King's Speech (A király beszéde)
3, 
The Dilemma (A dilemma)
4,  
The Next Three Days (A következő három nap)
5,  
Tangled (Aranyhaj és a nagy gubanc)
6, 
Season of the Witch (Boszorkányvadászat)
7, From Paris with Love (Párizsból szeretettel)
8, 
Love and other Drugs (Szerelem és más drogok)
9,
Üvegtigris 3.
10,
The Tourist (Az utazó)

A héten végre bemutatják nálunk a Golden Globe díjas dán alkotást, az In a better World-öt, bár gondolom csak elvétve találhatjuk meg valamelyik eldugott artmoziban, akárcsak a Messze rendezőjének új filmjét, A három majom című drámát. Persze nem múlhat el a valentin nap Ashon Kutcher nélkül idén sem (No Strings attached), a rajzfilmek kedvelői is kapnak egy kis költségvetésű animációt (Gnome and Juliet), és még krimi is lesz (London Boulevard) Keira Knightley-vel és Colin Farell-el a premierek a heti között.
Az USA-ban is a Gnomeo and Juliet nyit, hisz nálunk is világpremier, míg Justin Bieber életrajzi filmje és Jennifer Aniston és Adam Sandler új romkomja nyit, szóval meg lehet nyugodni, kint sem kevésbé siralmas a felhozatal.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyo86.blog.hu/api/trackback/id/tr292701081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása