Na ne, most már kicsit túlzás ez a sok a poszt-apokaliptikus témájú film idén, a The Road (Az út), a Resident Evil: Afterlife 3D (A Kaptár: Túlvilág 3D), a 9 (9), a The Book of Eli (Éli könyve), a The Crazies (Tébolyultak) és a  Daybreakers (A vámpírok kora) után újabb világvégével foglalkozó alkotás, a Vanishing on 7th Street előzetesében gyönyörködhetünk ezúttal.

Hallottál már a roanoke-szigeti rejtélyről, mely szerint több mint száz ember tűnt el nyomtalanul? Valami ilyesmi történik a filmben is a lakossággal, néhány túlélő harcát láthatjuk a tudattal, hogy magukra maradtak, majd idővel az egyre hosszabb éjszakák sötétjében megjelenő árnyak is el akarják ragadni őket, vagy valami ilyesmi látszik a trailerből. Te félsz a sötétben? Ezután a film után biztosan fogsz...

A színészgárda nagyon nem szimpatikus nekem, egyiküket sem bírom (Hayden Christensen (Hipervándor, Takers, Star Wars) John Leguizamo (Az esemény, Rómeó és Júlia, Vészhelyzet, A por, Gamer) Thandie Newton (2010, Spíler, Ütközések, Vészhelyzet, Mission Impossible 2), és a trailer sem nagyon győzött meg, de mivel A gépész rendezőjének műve, talán megér egy próbát.

 

 

Megjelenés: 2011.01.07. (USA) 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyo86.blog.hu/api/trackback/id/tr822499861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása