Bár a Faster-t vártam a lista élére a heti premierek közül, valamiért mégis a rém unalmas The Dilemma-t választották a legtöbben, még ha lehetett is hallani, hogy óriási bukta volt odakint. Még Paul Haggis remek akciófilmjét is megelőzte a listán, míg Nic Cage Season of the Witch-je is feljött a harmadik helyre.

  1, The Dilemma (A dilemma)
  2, 
The Next Three Days (A következő három nap)
  3, Season of the Witch (Boszorkányvadászat)
  4, 
Tangled (Aranyhaj és a nagy gubanc)
  5, 
Love and other Drugs (Szerelem és más drogok)
  6, 
Üvegtigris 3.
  7, 
Faster (Rohanás)
  8,
The Tourist (Az utazó)
  9, 
Little Fockers (Utódomra ütök)  
10, 
The Green Hornet 3D (Zöld Darázs 3D)

A héttől végre jönnek sorra az Oscar-ra jelölt filmek, még ha nem is mind a hét, melyet még nem vetítettek nálunk. A heti premier a The King's Speech, aztán két hét múlva a True Grit-et, a Black Swan-t, majd a The Fighter-t is vetíteni kezdik a haza mozik.
De aki tesz az akadémia által preferált filmekre és egy kemény akcióra vágyik, az választhatja a From Paris with Love-ot a heti premierek közül, melyben Travolta sz**rá lövi a francia fővárost. Bár nem sokan lehetnek, akik még nem warezelték le a filmet, csupán egy teljes évet késett a forgalmazó a behozásával...
A Gulliver's Travels című első ránézésre is pocsék Jack Black-es film nyit még a héten.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyo86.blog.hu/api/trackback/id/tr152700088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása